Mancare de pipote si inimi de pui

de anca_rm in Pui, 20 Sep 2013 | 15749 vizualizari

 

Este o mancare sanatoasa si destul de ieftina .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de inimi si pipote de pui
  • o ceapa mare
  • un ardei
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pipote si inimi de pui:

Curatam bine pipotele si inimile( eu inimile de pui le crap in jumate ca sa pot sa curat sangele daca este ramas in cavitatile inimii) , le taiem dupa preferinta sau se pot lasa asa.

Ceapa o taiem cubulete, la fel procedam si cu ardeiul .

Intr-o tigate punem uleiul la incalzit si calim putin ceapa ( ceapa este calita atunci cand este translucida ), adaugam pipotele si inimile si punem peste ele apa.

Aceasta mancarica iese foarte gustoasa , dar trebuie sa fiarba foarte bine pipotele asa ca lasam la fiert .

Cand sunt  fierte punem si ardeiul , sare si piper dupa cum va place .

Mai lasam putin pe foc si servim calde cu garniture dorita ( orez, cartofi piure , ciuperci, mamaliga etc ).

Pofta mare!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu mamaliguta